Wanneer ga je het meest uit?

donderdag 1 mei 2008

Secret Garden

In deze tijden van stress kan het zéér aangenaam zijn om alles eens te laten vallen en je volledig te ontspannen. Zonder last op je schouders, zonder kopzorgen, gewoon genieten van rust en stilte. Het wordt dan ook moeilijker en moeilijker om nog plaatsjes te vinden om dit te kunnen doen.

Na lang zoeken heb ik zo'n plekje ontdekt. Het ligt in het hartje van Sint-Kruis op een boogscheut van het Brugse centrum. In "Secret Garden" kan men zich volledig laten onderdompelen in rust. "Secret Garden" is een Sauna-salon waar men kan kiezen uit 3 verschillende kamers. Elk van deze kamers heeft een volledig andere sfeer en inrichting. Iedereen zal zeker ééntje naar zijn smaak vinden.

Je hebt de "Lounge"; deze is uitgerust met een indoor jacuzzi & een finse sauna. Ook is er een terrasje aanwezig waar men met wat geluk kan genieten wat mooi weer. Men kan ook genieten van lekkere ligzetels in de relaxruimte en van een lekker warme douche. Voor de ijsberen is er een ijskoud dompelbad voorzien op het terras. Lekker genieten dus!

Naast de "Lounge" kan je ook nog kiezen voor de "Oriental". Deze laatste is voor het merendeel gelegen op een dak terras, ook hier staat een jacuzzi waarvan het watertemperatuur standaard op 40°C staat, lekker warm dus. Ook is er een finse sauna aanwezig op het dakterras. Naast dit alles kan men lekker luieren in de ligruimte volledig ingericht in de oosterse sfeer. Ideaal voor een zwoele zomeravond door te brengen.

Last but not least biedt "Secret Garden" jullie ook nog de mogelijkheid om te kuren zoals men doet in het echte lapland. In de "Kota" staat er een echte lapse zweethut, een houtgestookt buitenbad, een afkoelemmer voor de hete binken en dames en rustruimtes.

Voor prijzen kan je hier terecht maar vergeet zeker niet een kijkje te nemen bij de arrangementen! Deze zijn zéér voordelig en je hebt allerhande voordelen zoals 2 heerlijke cocktails!
Ook kan je terecht bij Secret Garden om je feestje te decoreren of om je interieur wat meer soul te geven. Ze zijn dus zeker eens een bezoekje waard, met of zonder een sauna arrangement.

meer info op de officiële site

5 opmerkingen:

wouter zei

hier wil ik wel een keer naar toe gaan zo rustig op ons gemak in een jacuzzi zitten en een sauna nemen da is zalig. wij zullen daar ook eens naartoe moeten gaan.

R3dw0lF zei

Tis echt goe daar, zeker een aanrader.
Wij hebben er altijd van genoten!

Stefanie zei

Ja het is inderdaad echt een aanrader. Jammer dat ze daar geen klantenkaart of korting geven :)

wouter zei

alle ik zal dan ook een keer gaan. en terwijl ik daar ben zal ik het hen eens vragen of ze geen klanten kaart hebben :p

R3dw0lF zei

haha doet da wouter ;-) laat het me dan wel zeker weten dat ik eentje kan aanvragen :D