Wanneer ga je het meest uit?

maandag 28 april 2008

Red Rock Rally

Voor wie nog niet weet wat gedaan op donderdag 1 mei: alhier een voorstel!

het jaarlijkse Red Rock Rally gaat dit jaar door, niet op de burg, maar in het astridpark (oftewel Botanieken hof). Dit evenement is een manier voor kleinere en onbekende groepen om wat naam op te bouwen en een publiek te bereiken die ze anders nooit zouden bereiken. Er wordt ook ieder jaar een winnaar uitgekozen. De deelnemende groepen krijgen er hun eigen DVD en CD voor die ze dan kunnen gebruiken als demo om misschien aan een platencontract te raken.

Ook de toeschouwers kunnen iets winnen! Na een stem uit te brengen krijg je al een gratis condoom, wat je er juist mee doet is aan jou om uit te maken ;-). Na alle stemmen te hebben ontvangen worden er nogmaals 5 condoompakketjes geloot tussen alle stemmen. Kwestie van het aangename aan het onaangename te koppelen zeg ik dan ;-)

de deelnemers zijn dit jaar:

daarna mag de winnaar nog een bisconcertje geven en om alles in stijl af te sluiten komen volgende groepen ook spelen:

Al deze groepen krijg je dusvoorgeschoteld op donderdag 1 mei. Het beste van al is dat het allemaal GRATIS is! 0€ ingang! Je drank zal je wel moeten betalen maar je zal zelden dergelijke line-up krijgen voor géén geld (letterlijk dan nog). Ook kan je 5 lege bekers inruilen voor een condoom en 20 lege bekers is 1 drankbon (kwestie van je prioriteiten te leggen ;-)). Er zal ook een kraam zijn waar je eten kan bemachtigen en er zullen ook cocktails verkrijgbaar zijn!

Druk zal het zeker zijn, want het valt samen met de Heilige Bloedprocesie in Brugge, kom dus op tijd. Parkeren zal moeilijk worden maar er zijn betaalparkings aan het station, onder 't zand, die biekorf en het pandreitje (let wel op voor de eventuele sluitingsuren!)

Afkomen is dus de boodschap, wie weet ontdek je het nieuwe talent van volgend jaar?

meer info op de officiele site.

Geen opmerkingen: