Wanneer ga je het meest uit?

woensdag 23 april 2008

I-Joeplala

De klj-oostnieuwkerke is ondertussen al redelijk bedreven in het organiseren van fuiven. Ook dit weekend is het weer van dat. De 14de editie van de "I-joeplala" fuif staat zaterdag 26 april op de culturele agenda van de klj.

Naar goede gewoonte zullen de klj-ers er weer het kot afbreken met stevige muziek, smakelijke drankjes en ambiance! Voor de muziek hebben ze dit maar weer gekozen voor Studio 2, met name Dj Pieter. Er zal ook een cocktailbar aanwezig zijn én zelfs een redbull-bar! Zo kunnen we het zeker volhouden tot in de vroege uurtjes! Kaarten in voorverkoop zijn 4€ en 5€ aan de deur. De deuren gaan open omstreeks 20.30 en sluiten pas om 6u smorgens!


Omdat de KLJ ook de ouderen onder ons wat wils wil geven organiseren ze de vrijdagavond een beenhesp avond. voor slechts 10€ kunnen de volwassenen (ook al worden sommigen dat eigenlijk nooit) smullen van de lekkere beenhesp verzorgd door traiteur magda. Dit gaat van start op 19u30 in dezelfde loodsen waar de dag erop de fuif zal doorgaan.


meer informatie over beide evenementen vind je hier

Geen opmerkingen: