Wanneer ga je het meest uit?

woensdag 16 april 2008

Sensation White

Voor de dance liefhebbers is één van de hoogte punten van het jaar langzaam aan dichterbij aan het komen! Bang wachten ze allemaal af op een van de grootste evenementen in het genre. De kenners weten al waarover ik het heb: Sensation White! Op 26 april staat het antwerps sportpaleis terug op springen door duizenden dance liefhebbers.

Ook dit jaar is de gastlijst indrukwekkend! David Guetta zal zijn kunstjes komen tonen, net zoals Marco V en Mason. Niet alleen zal de muziek de fuifgangers naar de opzwepen naar ongekende hoogtes maar zoals ieder jaar zal ID&T zorgen voor acts, light & lasershows en een decor om U tegen te zeggen! Zonder witte kledij kom je er niet in, wat een extra dimensie geeft aan de hele ervaring.


klik hier voor de officiële trailer van 2008

zoals ieder jaar verkopen de tickets als zoete broodjes ook al liegt de prijs er niet om: 44,5€ voor een gewoon ticket, de VIP tickets kosten "slechts" 318€. Maar ik spreek uit ervaring: het is zeker de moeite waard! Dus als je het genre graag hoort dan moet je dit zeker eens meemaken! Het wordt niet voor niets "World's leading dance event" genoemd!

de trailer van 2007

1 opmerking:

Anoniem zei

2 jaar geleden ben ik zelf geweest en het is echt iets dat je niet wil missen!
echt zalig!