Wanneer ga je het meest uit?

zondag 20 april 2008

U2 3D

Een concertje is ook een ideale manier om een avond door te brengen. Het enige probleem is soms dat ze iet of wat snel uitverkocht raken, zeker de concerten van de grotere groepen/artiesten. Al het gedrum en geduw is ook niet altijd even leuk, maar kom we hebben het er wel voor over.
Dankzij een nieuwe innovatie van National Geographic kan nu véél gemakkelijker in 3D gefilmd worden. Een samenwerking van U2 en National geographic heeft de film "U2 3D" als resultaat. Het is een opname van een concert in the "Vertigo Tour" van 2006 waar de kijker (met zen speciale bril) het ervaart zoals hij er zelf bij op het podium zou staan!

Het is een echte must voor de U2-fan! Ook al ben je zelf naar hun concert kunnen gaan, deze voorstelling zal je zeker terug in de mood krijgen en je kippenvel bezorgen! Ook zij die niet perse fan zijn van deze Ierse rockgoden kunnen toch genieten van dit unieke project, op voorwaarde dat ze toch van het genre houden.
Momenteel speelt 'U2 3D' in de zalen van de kinepolis waar je ongeveer 9€ betaald voor de voorstelling, je krijgt er wel nog een gratis gadget bij én nog een kortingsbon.
meer info alhier (engelstalig) en officiele site

Véél plezier & rock on!

Geen opmerkingen: