Wanneer ga je het meest uit?

woensdag 16 april 2008

Pump up the 90's

vandaag de dag, in het jaar 2008, zijn de vele hypes van de vorige eeuw al lang uitgestorven maar voor wie het nog allemaal eens wil herbeleven is er op Zaterdag 3 mei in Expo Roeselare de "Pump up the 90's" party.Helemaal in het teken van de jaren 90 zullen alle hits van toen er de revu passeren om de aanwezigen een duikje van pure nostalgie te laten nemen. Ook werd gezorgd voor een bekende act: Namelijk 2 Fabiola (bekend van liedjes zoals "Magic Flight" & "Lift U up") zullen aanwezig zijn. Pat Krimson en zen 2 nieuwe dames zullen vanaf 1u het poduim bestijgen. 40 min lang zullen zij de Expo vullen met de sfeer van toen.Voor wie niet genoeg kan krijgen van de jaren 90 moet zeker hier ook een kijkje nemen, zeker de moeite waard!Tot op "pump up the 90's"!

2 opmerkingen:

Stefanie zei

Jaja Pump up the 90s is alweer achter de rug en het was een tof feestje.
Alleen jammer van 2 fabiola, ze hebben maar 4 of 5 liedjes gespeeld waarvan maar 2 echte klassiekers.

Ook was het een nogal duur feestje, je moet al een dure inkom betalen en dan is het nog telkens betalen voor het toilet (wat voor de dames redelijk kan oplopen :p).

Nuja het was zeker de moeite waard om eens binnen te springen :)

Tim zei

Het was inderdaad een zalig feestje, heel goeie muziek enzo, veel volk.
Alleen het optreden viel een beetje tegen, dat was zeker geen 40min zoals eerst aangekondigd!! Ook hebben de nieuwe dames nog veel te leren tov Zohra.

Maar het feestje zelf is zeker voor herhaling vatbaar :)